Reunion

Vi hade så kul igår!!! På Jons (!!!) initiativ skulle vi ha en liten reunion med vårt lilla gäng. Jag var helt säker på att Mr initiativtagare själv skulle glämma bort det få det var flera veckor sen vi bestämde datum! Men inte då! vi åt o skrattade o drack öl. MÅNGA öl! Ingen kan anklaga oss för att ses för ofta, vilket e lite tråkigt efter att ha setts typ varje dag i flera år. Men ingen kan heller anklaga oss för att glida isär o inte ha något att prata om! Jag saknar dem faktiskt, Jon o Micke!


        
Malin o Micke                      Jon o Jag


Sitter hemma hos mamma o försöker reda ut alla tankar som yrar omkring. Vi ska packa inför lägret i morgon, hoppas lägret går bra, hoppas jag inte försover mig på måndag, jag vet inte om jag har koll på allt jag ska ha koll på till lägret.... för jag har typ inte koll på något! Jag måste ringa till dem som ska skicka min nya cykel, som ännu inte skickat min nya cykel, att de får komma på fredag med min nya cykel, eftersom jag inte är i Öret på hela veckan och kan ta emot min nya cykel! Jag har inte riktigt hunnit packa klart inför flytten... vilket gjorde mamma glad för då tänker hon göra det så slipper hon bära så mycket i trapporna =) Jag ska nog försöka slänga ner det sista innan hon kommer!

Ska väl försöka reda ut frågetecknena för imorgon o sen ska jag kanske sova lite... kroppen har inte riktigt återhämtat sig från all öl än =) Men det var kul! Riktigt kul! Tack så mycket!

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0