Ok... jag ska skriva!

Ja man får väl sätta igång att skriva ingen =)  Det är inte så att jag sätter mig framför datorn så lätt nu för tiden. Datorn e inte på så ofta eftersom jag inte behöver vara i samma rum som den. O visst har jag internet, men det är så mycket roligare att sätta upp gardiner och gosa i min nya soffa framför min nya TV i min nya lägenhet med mat som jag lagat i mitt nya kök och en kopp te... med vatten från min nya vattenkokare =) Varför då sunka framför datorn?

Min nya lägenhet! Jag ÄLSKAR den!! Den är så stor att när det ringer så måste man resa på sig OCH GÅ några steg för att komma fram till telefonen! JAG KAN TAPPA BORT TELEFONEN IN ETT AV RUMMEN!!!! Det är verkligen sååå skönt att ha en riktig lägenhet och göra den till ett riktigt hem! Bilder kommer inte riktigt än tror jag... vill få bort ALLA kartonger först!

Leklägret då? Jo det blev helt fantastiskt bra! Alla (läs de flesta) blev så harmoniska av att vara där ute på Rås. Vi hade tre tidningar som kom o hälsade på!!!! TRE!  Bland annat Corren som skrev sååå bra!! Hade så gärna velat vara en fluga på väggen när en viss råtta slog upp morgontidningen och satte kaffet i halsen!!!! Gött!

Så är jag ju tillbaka på jobbet igen.... tre och en halv vecka tillbaka! Känns inte som om jag haft någon semester. Fast jag tror att jag har lärt mig ganska mycket nu... vi är liksom inte så många så jag kan inte springa o be om hjälp hela tiden... Fast när man får ärenden som jag egentligen inte kan hantera och jag bara blir omkringskickad så är det ju lite surt.

Men men... nu ska jag väl skicka iväg det David ville ha från lägret, så han kan bli klar med sitt arbete snart. Ska försöka skriva lite oftare, och kanske tom lägga upp lite bilder på mitt fanstastiska hem!

Puss puss

RSS 2.0