Semester...

Fredag em kom jag innenför dörren, satte in två påsar från systemet i kylen, satte mig på balkongen.... och knäckte den första =) Sen gick vi ut o åt vid slottet, god mat o massa öl! GÖÖÖÖTT! Lördag.... gjorde typ ingenting o sen ingenting o sen ingenting.... sen skulle jag gå o handla men jag fastnade på msn till jag skulle gå till stallyktan. Mycket trevlig kväll med mycket trevligt besök. Vaknade kl 7, vilket inte var det jag hade tänkt mig! Men jag lyckades somna om o sova till 10 i alla fall. Idag lyckades jag handla.... tvätta.... städa.... var ute på en cykeltur med Malin o Staffan.... Semester är GÖTT!!!!

Utanför säkerhetszonen!

Det har hänt otroligt mycket de senaste veckorna! Kan dock inte riktigt ta upp allting här då jag inte är helt 100 på vilka det är som läser vad jag skriver... Det jag kan säga att jag inte vill må som jag mådde i vintras NÅGONSIN! Jag har minnesluckor och det kan ju aldrig vara bra. MEN nu ni. Jag anammar Lisas ständia påminnande om att säga JA till ivet. Så.... jag har stigit ur min säkerhetszon och POFF, jag är lååångt bort från den! Lite läskigt men jag tänker stanna här ett tag, det kanske för något gott med sig.

De senaste veckorna har gjort att jag inte bara tagit med HELT ur det svarta hålet (tror jag) Jag har bearbetat skiten och fått bekräftelser jag har behövt att få, jag har tagit tjuren vid hornen och gjort det trots en klump i magen. Och nu, trots en småstirrig norvositet ger jag mig ut på ännu djupare vatten och hoppas på att jag fortfarande kan simma någorlunda.

Någon som är nyfiken? Vänta ni bara, det är ett nytt halvår och jag o Jo startar om. Uppdatering kommer när jag ser land igen ;)

Pöss

Svalare My Ass!!

Försöker att inte klaga men OH MY GOD!!! det är så varmt o korsdrag o takfläkt märks inte alls!!

Håller på att packa till helgen. En dag ledigt och jag ska ta mig ner till Tranås o Leklägret. Det ska bli kul, jag hoppas bara att ingen ångest kommer att komma krypande...

På jobbet simmar jag på vatten där jag inte bottnar alls. Men med ett leende och ett självklart löser vi det är det bara o dyka och hoppas på att det finns någon i närheten som kan dra upp mig om det skulle behövas. Än så länge har jag inte sjunkit så det är bara att tuta o köra. Sim the boss säger, det är bättre att be om ursäkt än att be om tillåtelse =)

Ska ta en iskall dusch och hoppas på att jag kan sova.

RSS 2.0