Det firades med pompa och ståt!

Eller kanske inte... Jag blev livrädd i går morse när mamma o Pat kom in och sjöng. Det är inte längre som när man var liten och låg o väntade på att de skulle komma in. Det kan iofs bero på att jag är gammal o trött och precis börjat min semester och måste sova så mycket jag kan! Det var trevligt att få frukost på sängen i alla fall. Det är trots allt väldigt viktigt! Traditioner är till för att hållas!

Midsommar firades i en liten by straxt utanför Falerum, hålan utanför hålan... Det var en fantastisk sommaridyll och även om jag obevekligt alltid vägrat dansa kring den där förbannade stången så kunde jag inte säga nej. Folket kon ju för guds skull med stång, dragspel, fiol o massa barn + att de bjöd på mat i överflöd. Jag var tvungen att se mig själv besegrad och dansa. vi noterade alla att sångerna och rörelserna INTE sitter i ryggraden! Men det var fint. Vi åt sill o vai badade, vi drack öl och sjöng snapsvisor. Tillslut gick alla barnen och deras föräldrar och vi satt o pratade och skrattade i skenet av stearinljus. Och jag som har blivit ett helt år äldre gick och la mig tidigt. Med åldern borde visdomen om att sprit är bättre än om man ska hålla på länge ha satt sig.... men det är ju så gott med öl och vem orkar blanda dringar när ölen liksom serverar sig själv... eller i alla fall av värden själv.

Det var toppen! En midsommaridyll!

SEMESTER!!!!

Oh it's lovely!!! drygt 4 veckor semester!!!!

Jag packar för 4 veckor semester också.... det är inte fullt så kul! Ska straxt upp på stan o så ska jag se om min kamera som jag suktat efter så länge finns kvar så jag kan gem ig den i födelsedagspresent! Eftersom det enda jag har önskat mig är bidrag till just denna kamera så hoppas jag på att det inte tär allt för hårt på mitt sparkonto! Men skit samma egentligen! Jag vill ha den i vilket fall!

Det är sjukt varmt här! Lägenheten är toppen, men på vintrarna är det svinkallt o på somrarn är den näst intill omöjlig att vara i. Korsdrag spelar ingen som helst roll det är varmt och väldigt stilla luft i alla fall! O nu när solen ligger på så är det helt toppen att gå ut och njuta av semester! SEMESTER! Betald semester är fortfarande ngt jag uppskattar väldigt mycket nu efter år av att behöva jobba varje sommar för att kunna betala hyra och resor! Nu har jag tom råd med en kamera i början av sommaren!

Jag vet att jag inte är så bra på det här med bloggandet och det kommer nog inte bli bättre äver sommaren.... jag hade ju inte tänkt att tillbringa all tid framför datorn.

Snart bär det av mot Linkan o midsommar ska firas med min bästa Jonas mfl! Jag tror att semestern kommer bli toppen! TOPPEN!!! Fan vad gött det är!!!!!

Glad midsommar till alla! (som fortfarande tar sig hit då och då.... )

Puss

Jag firar med ångest!

Jag firade min födelsedag igår. Lite tidigt jag vet, men jag åker från Örebro på torsdag och kommer inte tillbaka på 4 veckor så jag tänkte att jag skulle fira lite här innan. Den det är helt ärligt lite jobbigt. 28! Helvete vad tiden går fort! Jag jag har ingen ork att göra det jag verkligen vill. Jag orkar inte söka jobb! Jag jobbar konstant över, ligger på nätterna och funderar på jobbet och är knstant i en dimma av trötthet. Jag längtar till semestern! Den innebär att jag är ett helt år äldre än för ett år sen men jag behöver den.

Det var i alla fall en toppenkväll igår, mådde mindre bra idag men jag är i alla fall fortfarande bara 27!

Sommar, sommar, sommar!!!

Idag fyller han 30 han den där Greven. Jag hade så gärna varit i Linköping och få krama om på fylledagen men jag får vänta en vecka till!

Det är sommar i alla fall! Åh det är så fantastiskt skönt o fint! Men jag är ju som jag är så jag jobbar istället för att ligga hela helgen o sola. Tvättade fönster hos farmor igår och var på visning med Kicki idag. Jag önskar att jag orkade städa i lägenheten så kunde jag låta den vara o bara vara utomhus till semestern då jag åker bort. Eller bort, jag åker hem! 4 veckor borta från Öret, i Linköping och på läger. Gött ska det bli! Jag behöver det. Magkatarr som inte vill ge sig o som egentligen bara blir värre o värre. Men det är sommar o jag ska ha semester snart! =) That's what's on my mind!



RSS 2.0