Close... But no cigar!

Det är märkligt hur livet slänger hit o dit. För ett par veckor...eller snarare månader frågade chefen mig om hur jag såg min framtid. Med tanke på att jag skulle få reda på om jag fick jobba kvar eller inte så tryckte jag i från tårna o sa att jag vill jobba som rådgivare. Har frågade om jag hade tänkt att söka någon av privatrådgivartjänsterna som skulle göras om och fördelas på nytt. Njae tänkte jag men det är ju alltid bra att visa framfötterna, jag vill ju inte fastna i det jag håller på med nu o det är ju bra att visa att man finns. Så jag sökte. Fick ett litet möte med rörelseområdeschefen, vilket alla som sökt fick . I slutet av det mötet sa han att jag inte skulle döma ut mig själv bara för att jag var ny i banken. O det är ju klart, jag är ju inte blåst o jag kan ju lära mig saker. En av våra privatrpdgivare, han är helt fantastisk, otroligt duktig, har fått jobb på Privat Banking (rådgivare till de allra rikaste...) och ska flytta från oss in till stora staden. Då blev jag lite nervös faktiskt...

Idag hade jag uppföljningssamtal med chefen. Det har vi månadsvis, inga konstigheter. O han visar mig att jag ligger långt över mina mål och är en av de som säljer bäst av banksäljarna hos oss!! Sen försöker han trevande kläcka att det var inte alls långt ifrån att jag faktiskt fick tjänsten som privatrådgivare! Han ville inte säga för mycket om varför och hur nära för vi får reda på vem som fick den i morgon. Men att ens vara i närheten är stort för mig, men tanke på att för mindre än ett halvår sen höll jag på att bli uppsagd! Så flinade han sitt fåniga flin o sa att Du får inte vara arg på mig den här gången, jag är verkligen jättenöjd med ditt jobb och jag ser dig snart i en liten annan roll än den du har nu.

Jag är inte arg alls!! Tvärtom, lite lättad. Att bli licensierad privatrådgivare är ett ganska stort steg! Speciellt för någon som är totalt insnöad på marknadsföring!!!

Jag sträcker lite på mig och klappar mig själv på axeln. I KICK ASS!!


Krax o snor

Tänk vad ynklig man kan vara ibland. Jag har ont i halsen o är slemmig. (För er som vill ha lite mer specifik information så är det segt slem som liksom sitter fast i halsen så att jag går omkring o hulkar hela tiden. Jag har defenitvt kräkreflexer) Har varit hemma från jobbet idag med lite dåligt samvete. Vi har lite kris med personal som det är, men sist jag skulle hålla ut om ställa upp så var jag hemma 5 dagar med massa feber. Så nu är jag hemma EN dag istället.

Ska till mamma i helgen. Lillsyss kommer hem o jag vet inte riktigt när vi kommer ses nästa gång så jag passar på att trilla förbi jag med. Skulle ha åkt idag, men är man hemma från jobbet o ligger i soffan o tittar på film hela dagen så orkar man inte sätta sig på ett tåg.

Hehe jag kommer på mig själv att jag inte skriver JAG, jag skriver MAN. Det är ju MIN blogg =)

JAG har suttit o snackat med MIN Danko ett tag. Det är nog dags att poppa bubblan snart. Det finns energi utanför den!

Sommar o serenad

Vilken helg! Kulturfestival på universitetet, festival i stadsparken, sol, solande o ölande o strömpis. Strömpis e inte riktigt mig grej egentligen men med trevliga vänner o glad  musik så funkar det med.

Jag börjar bli rastlös.... vilket är ett gott tecken! Jag undrar dock hur det kommer sig att vardagen inte bara kan få vara vardag ett tag. Antingen mår man piss o vill gräva ner sig eller så mår man strålande o vill stanna tiden eller så är man rastlös och vill att någonting ska hända. Man, och med "man" så menar jag "jag", kan inte sitta stilla o bara njuta av det som är just nu. Eller jo, de små fantastiska stunderna i solen i parken med vännerna OCH när det står en manskör utanför grannens fönster och sjuger. Kittlade lite i magen...







min fina balkong






O varmt är det när solen ligger på, o det här var när det fortfarande var lite svalt!!



       

RSS 2.0