Garbage Bagage

När jag kom hem hit efter jul slängde jag en växt. En mycket speciell växt med mycket historia. Jag fick den när jag flyttade hemifrån och den kom från en annan växt med ännu mer och längre historia. Ett tag mådde den bra men det senaste året har den tynat bort. Det har inte spelat någon roll hur jag har skött den en orkade helt enkelt inte. Jag kände att med allt det bagaget så är det väl inte konstigt. Jag kände just då även att jag inte heller orkade speciellt bra. Jag stod stilla o visste inte hur jag skulle göra för att komma vidare. Så jag slängde växten, som en slags ritual liksom, bara för att lura mig själv till energi att ta mig vidare. Det sjuka var att ett par dagar senare ringde de om en anställngsintervju. För att göra en lång histora kort så har jag ju snart jobbat i två månader.

Jag har märkt att om man inte gör sig av med skräpet i bagaget man har så är det sjukt jobbigt att ta sig vidare. Bagaget är ju iofs det som gör mig till mig. Allt man upplever måste man ju ta mid sig för att utvecklas, men om man inte slänger lite då o då så får det ju inte plats nya saker. Mitt liv e ganska gött för tillfället! Ok, med undantag för svaga stunder då man inte lystnade på magkänslan, men på det stora hela så e det faktiskt helt strålande. Och i stället för att vänta på smällen så har jag bestämt mig för att rensa ut skten så jag kan fylla på med alla dessa strålande nya erfarenheterna. Vad innebär det då rent konkret? JO, jag rensar ur skiten ur min lägenhet! Slänger kläder o saker, rensar papper o sorterar i mappar. När jag flyttar är det bara saker jag faktiskt vill ha och behöver som ska följa med till den! Ny start utan skräp i bagaget!

För övrigt älskar jag mina vänner som kan HATA när jag själv inte orkar. Love ya!

Pöss

Vad gör mannen?

Jag hade tänkt att ta upp bloggandet igen nu i helgen. Har egentligen inte haft någon inspiration de senaste veckorna, känner inte att jag tycker något o inte varit på humör. Nu i veckan har det dock varit strålande väder och det är bara fler och fler saker som löser sig. Har till exempel fått en lägenhet!!! Eller jag har fått tre, men det viktigaste är att jag fick den jag allra helst ville ha!!! Stor jättefin tvåa relativt centralt!!! Helt underbart! O i måndags var jag i Stockholm på introduktionsdag för nyanställda. Mycket trevligt!O jag ska inte iväg o resa i helgen så jag är ledig ledig ledig... eller så ledig jag kan bli, ska ta tag i det här med att vara vice ordförande som har ansvaret för ordförandeskapet tills efter sommaren typ. Men annars e jag ledig! Så som ni ser mina få men trogna läsare, egentligen borde det inte komma in någonting negativt i det här inlägget över huvud taget. O det skulle det heller inte göra om det inte vore för det mänskliga släktet och då tänker jag mest på den delen med tre ben o två hjärnor.

Jag skulle vilja säga att det här inte riktar sig till alla män och att det finns de som är fina i grunden bla bla yacki blä! Men jag riktar mig till ALLA män (o troligtvis kan de flesta kvinnorna ta åt sig med, men det är inte det kvinliga släktet jag är förbannad på) bara så det inte råder några oklarheter.

Alla gör misstag. Det är helt naturligt. Alla har gjort eller kommer att göra något man förtvivlat ångrar. Alla har gjort eller kommer göra något man tycker är riktigt pinsamt. Alla har gjort eller kommer göra något på fyllan som är så sjukt osmakligt och ogenomtänkt. Skillnaden mellan en man och ett kräk är om man kan stå för vad man gjort och ha stake nog att be om ursäkt OCH LÄRA SIG AV SITT MISSTAG O INTE GÖRA OM DET!!!!! Jag kunde tydligen fårlåta ett ganska grovt misstag. Jag har förlåtit en del saker genom åren, men just för året är det väl en sak som jag kan hänvisa till. Det gick nog aldeles för lätt att förlåta o släppa, jag borde bli lite mer långsint tror jag. Men i alla fall... gick vidare o tänkte inte så mycket mer på saken. Skit samma liksom! Men seriöst?!?! I vilken värld brukar det gå bra att göra om samma sak som man blev tokutskälld o dumpad för... FAST ÄNNU VÄRRE!?!?! Helt sanslöst!! Men det jag är rädd för i det här fallet handlar inte om mig. Jag klarar mig. Skäms lite för att jag gick på det bara.... Det är jag är rädd för är hur det kommer gå för honom. Jag tror inte ens han fattar att det var/är fel att bete sig som han gör. Sen tror jag att det inte bara är han som ligger bakom alla dessa strålande idéer utan att det finns en person till o lite eller ganska mycket alkohol. Men det gör det bara ännu läskigare! Han kan ju göra något som han försent inser är fel mot någon som inte vågar säga ifrån förrän hela världen ligger i kras.

Till alla gräbbs som vill kalla sig män, be om ursäkt och gör inte samma fel två gånger!
Till alla brudar, säger känslan i magen att det är något som inte stämmer... Det kan vara en liten förbiflygande tanke om att något är annorlunda... så är det troligtvis någonting som inte stämmer!

Fool me once, shame on you
Fool me twice, go to hell!

RSS 2.0