Hon fyller snart om mig!

Syster fyller 24 idag! Grattis gratti! Det känns lite knepigt eftersom jag själv slutade fylla vid 25 så snart har hon kommit om mig! Har massa planer för dagen men jag vet inte om hon kommer få för sig att hoppa in här när jag duschar så jag kan inte skriva så mycket...

Det är skönt att vara hemma hos mor i alla fall! Fast jag har ångest för morgondagen!!! Jag orkar verkligen inte engagera mig!!! O så ska det fixas mat!!! FAN!

Men idag är en bra dag!!! O efter i morgon så hoppas jag att den stressen lägger sig med! (Det är ju knäppt att jag vet ju att söndagen kommer gå förbi som alla andra dagar fast det är fortfarande jobbig att den inte ligger bakom mig!


Alla borde ha en Malin

Så är det! Alla borde ha en Malin. Jag har lite olika Malin o det gör ju allting ännu bättre! Jag har en syster Malin o hon är bra på att tala om för mig hur allting kommer att ske, hur jag känner och vad jag egentligen redan vet. Hon talar om för mig vilka blåsta fel jag troligtvis kommer att göra (o jag fortsätter rakt fram o blundar för när jag släpper sargen o börjar falla då FALLER jag tro mig)

Sen har jag massa malin o perfirin, o de är ljusglimtar som vandrat genom min vardag.

Sen har jag Malin, min vardagsmalin tillika festmalin. Malin man ringer till från jobbet o säger "visst vill du göra våfflor till mig ikväll?" o hon säger "JA! jag behöver något att se fram emot!!" Jag kan sitta i timmar hos min Malin o titta på TV eller film (vid film måste man dock gömma dosan, annars blir det massa paussnack) jag kan sitta o snacka skit o jag kan somna till, vi går promenader o terapisnackar o en sak som är helt säkert det är att det ALLTID finns en malin där. Idag har vi inte terapisnackat, men vi har ätit våfflor o tittat på Samatha who? som är så fantastiskt bra att man kan sitta stilla timme ut o timme in o titta, skratta, somna till lite (det var inte jag) o bara älska serien!

Alla borde ha en malin, en malin gör vardagen strålande att sunka omkring i!

Nu verkar det som att jag inte uppskattar mina andra fanstastiska vänner o det är lååångt ifrån sanningen. Vad vore livet utan alla dessa fantastiska personligheter? Gamla o nya... nära fast långt bort... o där damp jag igen.... fan det är några jag faktiskt längtar efter!

Pain!

Aaaahh! Har fått massage idag o varje gång hon rockar loss på min rygg o nacke så har jag så j***a ONT i höger axel!!! Blir galen!!

Ska vrida på musiken o rocka loss, det behöver jag innan jag kryper ner. När jag tillslut kröp ner under mina varma täcken igår fick jag för mig att läsa gamla sms.... en riktigt dålig idé visade det sig. Sov riktigt dåligt! O det var bara tur att jag inte drömde mardrömmar om min lilla stalker som fortfarande inte gett upp! Helt ärligt så undrar jag när min positiva ska visa sig här!

Jag vänder på det: Jag fick massage idag, det är så skönt o hon hittar verkligen det som behöver få sig en omgång. Inatt innan jag gick o la mig så fick jag för mig att läsa gamla sms ... kan fortfarande få en tår i ögat så fina meddelanden jag fått! Låg o mindes fina stunder hela natten! O det var faktiskt hela tre veckor sen jag hörde från galen idiot.

Snärjer snaror för mig själv

Jupp, jag får skylla mig själv. Jag ville så mycket men sen så ville jag inte längre. Jag tar på mig saker jag känner på mig att jag inte kommer orka göra o sen gör jag dem inte.... eller i alla fall inte förrän i sista sekund. Söndag kväll/natt sitter med texter till broschyr jag skulle ha gjort för flera veckor sedan. Känns som man är tillbaka på universitet, fast jag tänker gå o lägga mig före kl 5. (det var så länge det gick på nätterna, sen var man tvungen att sova för att gå upp kl 8 för att färdigställa det man skulle lämna in kl 12) Trött... tur att Malin var här så jag kunde tvinga henne att tala om vad hon tyckte skulle skriva om föreningen. Jag är nämligen helt låst!!

i alla fall.... Jonas påpekade just att det var för långa inlägg ;) Men å andra sidan ju längre inlägg desto mer tid går det åt att läsa o så får man ett längre uppehåll från .... budget?

Igår var det fest hos Therese. 50-60-tal o kareoki (orkar inte kolla stavning, kl är 00.22) Therese har sytt så fina klänningar till oss. Min insiration var Twiggy.... platt hår.... snön föll ute.... inte platt hår längre! Plattade igen o MASSA spray! Det håller inte i alla fall kan jag säga!!!



Finaste Malin o Therese

  

Det var en jättelyckad fest o jag är sugen på mer temafester. Varför inte en gammal goding priests and prostitutes? Malins kommentar på den var att "du ska ju alltid vara slampa! Jag ska ha prinsesstema, du kan få vara en slampig prinsessa." Hm... snövit hade väl 7 dvärjar? Blä, nu börjar det gå över styr!! Jag är inte slampig, men det är roligt att kä ut sig. kl är nu 00.49, jag har fortfarande inte skickat iväg texterna till jonas....

Puss o godnatt

Positivare

Ska försöka bli positivare. Det är dock inte så lätt att hitta den energin när man inte sovit sen i november, förutom då en kort period i slutet av januari. (man får vara glad för det lilla) Men går det inte tipptopp på jobbet, då kommer oron o då sover jag inte. Lättförklarat men svårfixat. Idag gick det bra på jobbet så det kanske blir lite sömn i natt i alla fall!

Var på årsmöte med finansförbundet ikväll. Jag gillar att komma iväg, eller iväg o iväg, det tar ju 5 min att gå upp på stan =) Men jag gillar det i alla fall! Det var mest massa omval, men det är trevligt att träffa folk från andra kontor, jag har ju faktiskt flängt runt en del häromkring. Men det jag gillade mest var bilderna som visades!!!!! Helt FANTASTISKA!!!! http://www.yannarthusbertrand.org/index_new.htm Gå in o titta! Framförallt "Tree of life" tycker jag är så stark! Den vill jag ha på min vägg!

O förresten, att suga på karamellerna istället för att spotta ut dem är inte så lätt när man alltid får det där fånflinet som jag absolut inte kan läsa, som han hade när han förlängde min provanställning o som han hade när han gav mig blommor. Jag litar inte på honom o min magkänsla säger att jag inte borde det heller.

Nu ska jag värma två vetekuddar för att krypa ner med under mina dubbla täcken, för satan vad kall den här lägenheten är!!!

PMS

Aha! Varje månad är det en AHA-upplevelse!

Idag... ville inte kluva ur sängen, precis som vanligt! Men det blev en lite bättre dag än igår i alla fall. Kom till jobbet, började plocka med lite mail o papper från igår. Chefen ropar.... har ju glömt att vi har teammöte på tisdagar =) Det har typ alla glömt! I alla fall så skulle vi titta på en film om en fiskmarknad (?!?) De har roligt o kunder kommer dit bara för att titta på hur roligt de har när de slänger fiskar hit o dit. Det var faktsikt en inspirerande film o det är mycket roligare att jobba om man är lite galen. Inte för jag tycker att vi ska börja slänga pengar, men ta pauser o driva lite med varandra skadar ju inte! O så skulle vi kommentera filmen o jag vet inte hur vi kom inte på det men något om att kunderna reagerar på hur vi är mot varandra i personalen, o Berit berättar att förra veckan när hon satt i kassan o hostade som mest så kom jag med ett glas vatten till henne (vilket jag helt hade glömt bort att jag gjort) och så sa hon att kunden framför henne inte sa något men att hon såg på henne att hon tyckte att jag var så snäll som kom med ett glas vatten till min kollega. Känslig som jag är var jag nära till tårar när hon berättade det. Det stärkte mig lite faktiskt! Fast... That's what I do! O varför reagerar man på att jag hämtar vatten åt Berit? Är inte det normalt?

Ok jag är negativ.... o jag tänker fortsätta en liiiiten stund till. Att förlora mitt förtroende är ganska svårt, men när man väl gjort det är det svårare att vinna det tillbaka. Vi hade en liten tävling förra veckan, vi skulle göra 5 offerter o då skulle vi få en överraskning. Jag gjorde 4 o förväntade mig inget. De som klarat målet fick vasin tulpanbukett. Så plockar The Boss fram en till, till mig, för att jag haft så bra försäljning i januari. Alla tyckte att det var så kul att han verkligen visade att han uppskatade det jag gör o visar att han vill ha kvar mig. I min värld fanns det en bukett över o han hittade på en anledning att bli av med den. Då insåg jag att han kan göra precis vad som helst, jag kommer inte tro på honom i alla fall. Han skickade iväg mig på en PRO-träff med Fasighetsbyrån, vilket är jättekul. Sen frågade han mig hur det gick o det gick ju bra. O han sa det är klart det gjorde, du är ju bankens framtid! Jag flinade o tog det som ett hån...! ....jag är nog otroligt lätt att ha att göra med just nu...

Har suttit hos Malin hela kvällen o vräkt i mig en stor chokladkaka helt själv. Gick därifrån, halkade omkring på gatan.... märkligt medveten om min exixtens.... kännde att jag mådde nog lite illa o kom på att min kvällsmat var en stor chokladkaka.

Ska ut i köket o titta på min faktiskt helt fantastiskt vackra tulpanbukett o försöka att njuta av den! Jag har fan förtjänat den!

Vad göra?

I morse när jag vaknade önskade jag som alla andra vardagsmorgnar, att det var fredag em. Vad säger det egentligen? Att jag aldrig vill gå till jobbet längre. Idag fick jag flera låneärenden, lätta egentligen, men jag kan inte!!!! O jag sprang omkring o ryckte i folk o bad om förklaringar o bekräftelser att jag gjorde rätt. O så får man ett svar o sen försvinner personen. O jag försöker förklara att JAG KAN INTE! Det är ingen som lär mig! O det är inte som fattar!!! Tillslut ÄNTLIGEN så fattade Calle när jag sa att jag vill att någon ska hjälpa mig!!!! Då tittade han på mig frågande... ska inte din mentor göra det? JO!!!! MEN JAG NÅR JU INTE FRAM!!!! o cheferna som sprungit hos oss de senaste månaderna pratar j inte med varandra, så planerna med mig faller mellan stolarna o jag får inte lära mig!!! Jag har pratat med min nuvarande chef o han säger bara att man får ta för sig lite! JA!! Men om det inte är någon som fattar hur mycket jag än ber om hjälp o frågar om någon kan lära mig o bara pekar hur jag ska göra, eller ännu bättre klickar fram allt själv, hur ska jag då kunna ta för mig. Jag vet att någonstans ska det finnas lathundar om hur man lägger upp lån... jag hittar dem inte o efter tre veckors tjat om hjälp att hitta dem har jag fortfarande inte fått fram ngt! Hur ska jag kunna lära mig själv om jag inte vet om jag gör rätt? Ska jag behöva lära mig ALLT själv? Ja jag har fått massa utbildningar, men om man inte får öva i systemen, hur FAN ska man hitta rätt? Nu har i alla fall Calle bestämt at han ska lära mig lån. O det är jag såååå tacksam för! Nu vet jag att jag kommer att lära mig grunderna i alla fall! O det sjuka är att jag i ett års tid, har själv fått lista ut vad det är jag ska lära mig... Jag ligger ljusår efter.... för jag vet inte vad jag borde kunna, det vet jag alltid i efterhand att det här borde du ha kunnat för flera månader sen.

Jag är arg o jag är trött o jag hatar att det är fyra arbetsdagar kvar tills det är fredag em igen!

En bra dag!

I morse när jag vaknade ville jag bara ligga kvar i sängen, inte göra ngt inte röra på mig inte sticka ut tårna i det svinkalla rummet, inte äta frukost, inte städa.... bara ligga kvar. Men jag tvingade mig upp, skickade iväg ett sms o frågade Jo "lunch 12 el 13?"  Åt frukost, o började fixa lite på mitt sovrum.... det är ju det som är kvar att "de-sunk". Hittade golvet under allt dam, lyckades ha ner en av rullgardinerna, slängde två växter som faktiskt inte överlever hur mycket jag än ville. Lite rensande faktiskt.... Bäddade rent i mina nya fina lakan. Sen kom Jo, tog en promenad i solen upp på stan för en långlunch. Det är underskattat, att bara sitta i ett par timmar o prata. Mitt i allt ringde pappa o tyckte att jag skulle komma till dem! Så det ska jag om ett par veckor! Sen skulle jag ju hitta en onödig prydnad att ha i fönstret i sovrummet! Jag hittade en röd vas, hög med ett pyttelitet hål där det kanske kommer ner en liten kvist.... men va fan, den skulle ju vara fin o onödig o den är jättefin o onödig o passar perfekt. Sen till Therese, hon sydde en klänning till mig att ha på mig på hennes fest på lördag. När jag kom hem pratade jag lite med Malin o hon förklarade klart o tydligt att hon o Staffan hatade mig, men jag förklarade då att jag är en generös person som gärna delar med mig o varför skulle jag inte dela med mig av influensa? Jag menar hon var ju så snäll o tog hand om mig när jag var som sämst... Kan vara så att de kommer dela med sig till mig igen! Man vet aldrig....

Så det var ju tur att jag inte låg kvar i sängen hela dagen!

Alla Hjärtans Dag

.... o mitt brast!

Jag hade tänkt att fortsätta min livsuppgift, att städa min lägenhet! Men vem fan bryr sig en solig lärdag när man kan vara ute? Så jag gick till Malin o drack Chailatte i ett mörkt vardagsrum o tittade på film =) O mitt sovrum är fortfarande skitigt som fan. Sen gick jag hem, för jag skulle ju iväg o fira alla hjärtans dag med Maggan! Eller vi skulle på konsert! Bo Kaspers Orkester närmare bestämt. Det var evigheter sen jag lystnade på dem, men jag tänkte att de var ju strålande då, o sämre kan de väl inte blivit. Och nej det har det inte! De är så fanstastiska, det var en helt strålande konsert och jag grät. Vissa av texterna.... jag grät!

"så du kan ha ditt liv
göra vad du vill
jag vill dig inget ont
du kan lycka till
men nu är det jag
jag ska bli en av dom
som jag svurit åt
som man sjunger om"

Jag mår bättre än jag gjort på månader.... men jag är nog inte riktigt hel än....

Men det var skänt att komma ut! Tack Maggan!

Söker

vet inte varför jag loggade in... kanske för att jag ändå ska fortsätta på ett av projekten jag startar. Jag saknar verkligen inspiration! O jag menar inte med bloggen utan med allt. Jag brukade brinna när det fanns ngt att göra, ett projekt som skulle slutföras, ett hinder att komma förbi... men jag vill inte. Jag försöker att göra allt till ngt jag kan brinna för och fundera över vad det var som gjorde att jag var eld o lågor från början. Jag vet inte vad jag vill göra! Det jag vet är att det jag gör är inte det jag vill.

Jag tror inte att det är en pojke som ska inspirera mig.... men jag har varit ensam så, så länge att jag kan det utantill. I höstas när jag inte var själv o hade ngn att sakna ibland fick jag mer gjort än vad jag fått på länge. För ett år sen, när jag var o fikade med Kerstin o Kristin sa jag tydligen att jag verkligen ville ha ett jobb att ta semester från. Nu tror jag verkligen att det är dags, det är min tur att ha en man att sakna. Inte för att dumpa alla mina spöktankar på, utan för att jag behöver energi någonstans ifrån. Jag har mina vänner och det är jag såååå glad för, jag hade inte överlevt den här vintern utan dem! Men det är inte riktigt den sortens energi jag behöver. Jag behöver någon att laga mat med, att krypa ihop hos o titta på film, att busa med, att prata med (eftersom han inte hört allt redan) Jag behöver vara kär! Jag saknar den känslan, den är underbar!

Samma humor ändå =)

Ok, min chef är väl inte den människa jag älskar mest av alla i hela världen... milt sagt! Men i måndags bestämde jag mig för att jag ska göra mitt kontor till ett roligt att jobba på (det är det ändå, men jag ska utvecklas med jobbet!!!!) Jag ska engagera mig mer i allt som häder o komma med alla förslag som blivit dissade förut, för tydligen tycker den nya chefen att de idéerna är bra, för han kommer med samma saker som jag blev nedröstad för för et år sen. O sen så har vi samma humor! En konkurerande bank har öppnat kontor mitt över gatan från oss.... de har lunchstängt! Så vi Tommy har tryckt upp stora banderoller det står "Fortfarande lunchöppet.... sedan 1868" Vi har dem i ALLA förster =) Det är min humor OCH det är den sortens marknadsföring jag gillar!!!!! Det här kan nog bli kul ändå!!!!

Var tillbaka på jobbet idag igen. Vet inte om jag skrev det sist, men för en vecka sen när jag stod på ICA efter den dagliga promenaden fick jag en kuslig känsla.... "jag dör nu" Jag var så slut, så trött, jag ville inget hellre än att lägga mig ner inder fruktdisken och bara sova! Tog mig smått döende till jobbet på torsdagen.... på fredagen med.... gick på alvedon! Fest med lite andra kontor på kvällen. Bad att få åka bil hem med Helena för när alvedinen släppte trodde jag åter igen"jag dör nu". Lördag feber, söndag feber, måndag feber och troligtvis var lungorna på väg ut.... tisdag morgon.... ingen feber men inte ok. Tisdag kväll möblerade jag om mitt vardagsrum.... Då tänkte jag att jag kan nog gå till jobbet i morgon. Idag är i mogon o jag var på jobbet! Gick ganska bra. En av mina bokade kunder kom inte.... men två av tre är fan bättre än det brukar vara!

Oh! en annan hysteriskt rolig sak o lite kuslig! Det ringde på dörren, vilket det aldrig gör här. Här klampar man liksom in =) men utanför stod en tant o en tjej. Jag kände igen tanten o hon förklarade att hon varit här förut, typ november och att jag var stressad då för jag hade precis kommit ur dushen. Jajjemen, just det! Hon gav mig en folder om livsfrågor och svar på dessa. Det tog ett tag innan jag fattade vad hon ville, jag menar hos stod o pratade så länge o fick liksom inte fram ngt. Tillslut fick hon fram sina tidningar.... bland annat Vakttornet... Jag sa att jag gärna läste det, och det ville jag för jag känner såhär. Om det är så många som tror så starkt på bibeln o Guds ord, så måste det ju finnas någon logik i det. Nu har jag läst och i min värld finns det inte någon logik alls i vad som skrivs. Absolut får andra tro på det, men texterna gjorde mig rädd! Verkligen ingenting jag kan ställa mig bakom! Men nu kan jag i alla fall helt ärligt säga att jag öppnade mig för möjligheten att det var för mig och fick reda på att så är inte fallet. ÖVER HUVUD TAGET!!!!

Nu ska jag nog hoppa ner i den där fantastiska sängen som står där o skriker på mig!!!

Puss o godnatt!

Nystart!

Ja då ska vi se hur det går att få igång den här sidan igen då.... Jag försöker hitta insiration till att nå någonting gjort, någonting över huvud taget, anything! Men det vill sig inte, så det blir spännande hur det här går.

Jag känner mig lite fast, jag sitter fast i så mycket som jag inte vill göra. Jag vill inte sitta i styrelse.... det är väl det jag sitter fast i när jag väl tänker efter. Jag vill inte! Haha vad roligt, att bara få ner det i print gjorde det ganska lätt att komma fram till varför jag sitter fast!

My girl Jo o jag jobbar med att få bort alla ryggsäckar som bara gör ont att ha kvar. Det är knepigt, fast för en gång skull, efter en ganska lång mörk riktigt djup svacka nu över vintern så har jag kommit en bra bit på vägen. O jag kan verkligen släppa det som jag borde släppa (kanske inte vissa dagar med vissa låtar) Men jag är så glad att jag kommit ur just det djupaste mörkret! En av ryggsäckarna är att få bort de tendenser jag har att bara hitta pojkar jag vet inte kommer stanna kvar i längden. Nog kan det vara fanstastiskt men det är ju inte det jag vill ha!

Sen är det där med jobb.... Malin sa idag att det känns som att hon bara väntar på att livet ska börja. Jupp, jag känner igen det! Vad vill jag egentligen? O hur ska jag ta mig dit? Det kanske inte är frågan man ska ställa sig då kom jag på.... utan bara leva för dagen o njuta av att vad som erbjuds, inte bara planera för framtiden. Den kommer ju i alla fall.

I morgon ska jag ligga hemma o sova... har haft feber i flera dagar, börjar bli bättre men lungorna är fortfarande på väg ut. Jag ska njuta av att vara hemma, för det finns inget alternativ, o sen ska jag njuta av att gå till jobbet på onsdag! Ska försöka hålla igång den här gången!

Puss o välkommen tillbaka!

RSS 2.0