Avtryck i livet

Det är grått, blött, lite snö, kallt... men jag har ändå en känsla av sommar. Har nyss kommit hem från en konsert med Eldkvarn! För mig är Eldkvarn sommar i Sand, jag är typ 16-17 o jag har vänner omkring mig. Sand och dessa vänner var min fristad. Jag hade mycket att bära och där var det som att allt detta inte fanns. Runt omkring mig var det massa fulla 40-, 50- och 60-talister och jag insåg att min nostalgi inte är liknande deras. Jag satt och tänkte att det finns människor som man alltid kommer att bära med sig i sitt hjärta. Det låter lite löjligt, men det är precis så det känns! Hade inte jag haft dessa killar som tog hand om mig, hade jag inte varit den jag är idag. De gav mig en styrka att vara mig själv och en säkerhet att släppa in. Några av dem finns kvar nära och är fortfarande nära och kära vänner som fortfarande ger mig styrka. Några av dem har jag inte träffat på flera år. Men just nu är det sommar och jag är 16 år!



Varje dag ett val


På väg till jobbet i morse...



Det var vår i lördags... men fint är det, det ska jag inte säga ngt annat! Längtar dock till riktig vår!

Fick lära mig idag att varje dag gör man ett val. Man väljer hur dagen ska bli o så blir den så. Väljer jag att alla som jag träffar idag kommer att vara nötter.... så står nötterna där o väntar på mig. Bestämmer jag mig för att det är massa härliga människor som alla kan ge mig något så står de där o väntar. Jag väljer att ha kul o jag väljer att vara det bästa jag kan vara.

birds in the sky

igår när himlen var helt blå, förutom en rosa nyans i väster flög kajorna över mig. Brukar inte tycka om dem i slutet av sommaren men nu var det första gången jag såg dem o det var härligt. Det var vår o det har varit vår i en vecka. En känsla av frihet kom över mig. Skönt! Jag har längtat så till våren, för jag visste att vid det laget skulle jag ha börjat kunna andas normalt igen. Idag kom det snö igen, men det gör inte så mycket.

Jag har loggat in varje dag här i en vecka och har tänkt att skriva, men det är så mycket tankar som far runt och jag har ingen koll på hur jag ska sortera dem. Var i stockholm förra helgen hos pappa o Hélène. En skön helg med lite turer o besök o minipersoner. Solen tittade fram lite o utmed väggen stod snödroppar o göttade sig.

Den här veckan, precis som alla andra veckor har rusat förbi! Hinner knappt med mig själv eller min lägenhet. Helgen är såå viktig för mig! Jag får tid att reda upp röran kring mig och jag får tid att umgås med mina nära! Frukost är bland det bästa som finns o frukost med vänner... Det är de små sakerna som gör att man inte tycker att man har ett tråkigt liv. Jag har ett rikt liv! Det knölar till sig titt som tätt, men när man reser sig upp ur röran och ser vilka som stått kvar genom stormen hållt i så vet man (jag) att allt kommer bli ok.

Mitt liv är just nu som en söndagfrukost med vänner, här och spridda ganska långt söder ut i detta långa land.

Jag gråter inte

Det är väl märkligt... vissa dagar gör man absolut ingenting tills sista kunden o då smäller man in allt!

Den här veckan går nog inte till världshistorien som min bästa vecka någonsin, men den går absolut inte till världshistorien som den sämsta heller. Eller det är ju bara onsdag men än så länge är den ganska intetsägande. MEN titta på min bild här till höger! Inte gråter jag för att det inte är en fanstastiskt strålande vecka, istället njuter jag av att den inte är fruktansvärd! Helgen som var gjorde mig gott! Jag har inte mått såhär bra sen typ.... oktober. Oktober var en turbulent månad.... men ändock bra. O jag mår faktiskt bra. Bilden behöver inte vara jättesvart längre. Försökte även byta bakgrund.... men ingen annan än den här passar mig!

Det är tydlighet jag behöver för att må bra och det är ganska tydligt hur jag vill ha det kring mig och de jag vill ha omkring mig är tydliga mot mig. Det behöver inte alltid vara ngt jag gillar eller tycker lika, men så länge jag har sanningen framför mig så kan jag jobba därifrån. Är det rykten o skvaller o min förbannade intuition så gillar jag inte läget. (min magkänsla stämmer 99 gånger av 100 o det är inte alltid kul)

Kanske skulle försöka ändra bakgrunden i alla fall... lite rosa kanske.... med hjärtan.... HAHAHAHA!!!


Små lyktor som leder vägen

Det har varit en toppenhelg! The gang from before trillade förbi. O det blev en röra av folk för vi alla känner varandra på lite olika sätt o vissa har man mer gemensamt med än andra, även om de andra är de som man hängt med närmre i tiden. Det var förfest här hos mig o ljudnivån från en viss skara var så hög att det började tjuta i öronen o fortfarande i morse när jag vaknade susade det! Den stående frågan från alla som känner mig från längt tillbaka eller bara från början av tiden i Öret är "Hur har du hittat de här?" Efter ransakan.... Förutom min siames så flyttade ALLA! Man tar det man får och visst, vi har haft otroligt roligt vissa stunder! Men är det "jag"? Nop! O det som gjorde att jag blev ännu klarare över hur jag vill ha det kring mig är de underbara flickorna som kom dels från andra delar av landet, som känner mig bättre än jag själv gör ibland och de underbara flickorna som jag vardagshänger med här hemma som är det jag vill ha.  Roligt, hysteriskt kul men på en nivå som ligger nära. Ok lite knöligt, vi har roligt men vi hör skämten, inte bara skrattar för att alla andra skrattar, vi hör vad den andre säger inte bara ler o nickar (eller skriker o nickar) Vi kan skratta så vi gråter fast inte pga att man måste skratta utan för att man förstår! Man kan sitta i lugn och ro o prata, diskutera, vara oense, driva med varandra för att vi känner varandra och vet vad man kan skämta om, hur man kan driva med varandra, hur man kan vara oense och man vet hela tiden att det som sägs till varandra är det som sägs "bakom ryggen". Inga konstigheter, vi vet att vi är olika men det är ju det som är så underbart! DET vill jag ha, DET är det enda jag vill ha nära mig, DET har jag och DET är jag mer än villig att jobba på att få behålla. Jag vill ha det äkta, det falska suger musten ur mig och det glider sakta men säker ut i sanden och det känns faktiskt bra!

DÅ - 2004                                                                NU - 2009   


  
 


 Sorry men jag var tvungen =)

O så måste jag berätta att Malin o jag var ju iväg o tittade på grisar (bland annat) i torsdags! Det var jättekul, Eva ville att vi skulle komma förbi så det gjorde vi. Ok, det var inte bara Eva som ville att vi skulle komma förbi, Malin var ganska villig hon med. O jag med för den delen, men hysterin stod Malin för =)

    

   

 

 

Jag e fan bäst!

... Det är inte jag som säger det! (vet att det inte är ngn som läser min blogg som fattar det roliga, men skit samma)

Överlägset bäst på kontoret på pensioner och 24hBanken! Så det så!


I'm still alive!

Det är så fantastiskt skönt!!!! Jag sitter inte i styrelsen längre!!!! Tralalalala!

Helgen var jättebra! Onnie fick lite spa o massa presenter. Jag fick massa öl och jag sitter inte längre i styrelsen! Jag blev så lättad att jag helt seriöst höll på att börja gråta! Sitter i valberedningen i stället, men det kan jag överleva tror jag!

Det är så knäppt allting! När det är bra i livet då är allting verkligen helt fantastiskt, allt går bra, det är lätt att göra saker, man bryr sig inte om småsaker. Men när det är dåligt och man mår dåligt då är det så svårt att stoppa fallet! Allting blir värre, man orkar inte med något o det händer bara fler saker som gör att man trillar ner ännu längre. Man längtar bara ner till botten så man kan börja vända, men botten verkar bara flytta på sig. Det gör mig nervös, för ju högre upp man kommer desto längre ner faller man. Jag skulle verkligen inte vilja att livet skulle vara platt, men efter det senaste halvåret så skulle det vara trevligt om det höll sig platt en månad eller så.

Det var en bra helg, eller det var en strålande helg! Jag vågar mig upp över ytan för att hämta lite luft, men fan jag blir mer o mer nervös! Skulle vara toppen att få känna sig trygg i tillvaron. (Nu låter det depp igen, men det är det inte, jag är så nöjd med helgen!!)

Onnie i bubbel



Marcus o Jenka reder sig själva




Födelsedagsbarnet




o vi som var med

     

close to heaven









RSS 2.0