LALALALÄGER!!!!

Det blir ett läger!!! Tält lånade, släp packade, min ryggsäck kräver lite TLC o våld, men det ska nog gå bra... Men det blir ett läger!!!!

Leklägret 2008!

Reunion

Vi hade så kul igår!!! På Jons (!!!) initiativ skulle vi ha en liten reunion med vårt lilla gäng. Jag var helt säker på att Mr initiativtagare själv skulle glämma bort det få det var flera veckor sen vi bestämde datum! Men inte då! vi åt o skrattade o drack öl. MÅNGA öl! Ingen kan anklaga oss för att ses för ofta, vilket e lite tråkigt efter att ha setts typ varje dag i flera år. Men ingen kan heller anklaga oss för att glida isär o inte ha något att prata om! Jag saknar dem faktiskt, Jon o Micke!


        
Malin o Micke                      Jon o Jag


Sitter hemma hos mamma o försöker reda ut alla tankar som yrar omkring. Vi ska packa inför lägret i morgon, hoppas lägret går bra, hoppas jag inte försover mig på måndag, jag vet inte om jag har koll på allt jag ska ha koll på till lägret.... för jag har typ inte koll på något! Jag måste ringa till dem som ska skicka min nya cykel, som ännu inte skickat min nya cykel, att de får komma på fredag med min nya cykel, eftersom jag inte är i Öret på hela veckan och kan ta emot min nya cykel! Jag har inte riktigt hunnit packa klart inför flytten... vilket gjorde mamma glad för då tänker hon göra det så slipper hon bära så mycket i trapporna =) Jag ska nog försöka slänga ner det sista innan hon kommer!

Ska väl försöka reda ut frågetecknena för imorgon o sen ska jag kanske sova lite... kroppen har inte riktigt återhämtat sig från all öl än =) Men det var kul! Riktigt kul! Tack så mycket!

Puss

Födelsedag

Jaha då var man närmare 30 än 20 då... Det här är nog värre än att fylla 22!! 26ÅR!! Herregud!

Men jag hade en strålande födelsedag i alla fall! Jag vaknade o fick frukost på sängen (som jag själv hade gjort) Öppnade ett paket från pappa o Helene (som jag fick för en vecka sen) Lystnade på Happy birthday med Stevie Wonder (för jag ville inte sjunga för mig själv) =). Softade lite o åkte iväg till stan o sen IKEA o strosade runt i min egna lilla värld. Var så inne i min lilla värld att jag inte märkte Malin som strod o vinkade febrilt förrän jag typ gick på henne =) Åkte hem till Malin o Staffan o gjorde jorgubbstårta som vi sedan smaskade på med Therese, Nicklas o Daniel. Lite Irish Coffey har väl inte skadat någon såhär på födelsedagen heller... eller martini heller för den delen! Fick en liten dammsugare av Malin o Staffan, en sån som klarar av att suga upp vätska med. (Vilket är en mycket bra present om man umgås med Malin ;) vilket jag gör typ dagligen!

En mycket bra födelsedag i alla fall!

Det här med att flyttpacka kan vara riktigt tråkigt faktiskt! Det går i vågor kan man väl säga! Men jag hittade ett häfte från när jag gick i åttan. Var på väg att släga det, men så tänkte jag att det kansek finns en anledning till att jag sparat det... O det var ju massa dikter o berättelser där. Jag skrev ju jättemycket ett tag, speciellt när jag gick på högstadiet. Det var riktigt roligt att läsa! Stavning var väl kanske inte min starka sida på den tiden dock =) Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med mina elefanter dock.... om jag packar ner dem kan jag ju inte garantera att de inte står/ligger riktade FRÅN fönstret... tror att det får bli det sista jag packar! Man vill ju inte utmana ödet liksom! Ganska mycket som ska klaffa den närmsta veckan!

Ska försöka få liiiite i ordning i alla fall innan Sabbi kommer =)

Pöss

I natt jag drömde...

Så märkligt! Två nätter i rad har jag drömt att min chef o jag skulle ha ett möte med det gick inte så bra o vi försökte få tag på varandra, eller hon försökte få tag på mig. Hon skulle berätta något med vi kom aldrig fram till vad det var hon skulle berätta...

För ett par timmar sen ringde min chef! Jag blev lite nervös för jag trodde att det var jag som hade gjort något fel!! Det var det som tur var inte... det var värre! Hon berättade att hon har sagt upp sig! Hon har blivit rekryterad till ett annat ställe o det var ett erbjudande jag förstår att hon inte kunde tacka nej till... Men det är jättetråkigt för hon är utan tvekan den absolut bästa chef jag har haft! Jag har inte haft så många än, men jag har varit såååå glad att jag har henne o nu ska hon sluta! Riktigt ledsen faktiskt!

Jag försöker ta tag i mitt packande men det går segt! Jag vet inte riktigt vart jag ska börja o allt e så rörigt! Håller på o tvättar för att hitta en ursäkt till att inte packa =) Kom precis upp från tvättstugan o det regnar ute. Men det gör absolut ingenting för solen skiner oxå och över himlen sträcker sig en reknbåge så stark o vacker att jag aldrig sett en liknande! Jag ska låta den lysa upp min dag o hoppas på pckinspirationen kommer snart!

Puss

Fula ord o flyt...

I tisdags hade jag en riktig PISSDAG!!! Gick inte så bra på jobbet, var på en visning som inte passade med tågtiderna och jag fick stå på station ett bra tag o vänta på tåget o när jag väl kom till Örebro var cykeln borta!!! Det var totalt rensat på södra station! Troligtvis är det någon som kommit dit med ett släp o bara packat på.... Skulle jag skriva ner alla extra riktade ord som jag fräste då vet jag inte om jag får vara kvar o blogga... LÅT BLI MINA SAKER JÄVLA PISSFITTOR!!!

Onsdagen blev lite bätte o det var ju sista dagen innan semstern... så lite saker o stå i hade man ju! Var ute o åt med farmor för att fira min födelsedag (en vecka för tidigt)! Sååå mysigt! Höll dock på att somna hos Angel när vi skulle titta på matchen... vilket iofs inte gjorde något! Men herre gud det kändes som om jag hade träningsverk! SJUKT TRÖTT!!! O i torsdags när jag vaknade var jag fortfarande helt slut!!! Men jag tog tag i saken o polisanmälde cyckeln o ringde till försäkringsbolaget... Blev lite ställd när de sa att ok vi skickar en ny cykel. VA?! skickar ni en ny cykel? Ja, den kommer inom 7 dagar! Ok... tack...?...!

så som alla vet så har det ju varit midsommar! Jag firade denna hedniska högtid tillsammans med mitt gudtroll, hans mor o far o Fobban. Jag saknar redan Albin!!! Jag har världens bästa gudbarn!! Han e så snäll o så charmig! Inga problem med nya människor, inga problem.... inga problem med någonting över huvud taget!!!!



Är hos mamma nu! Det står kartonger i mitt gamla rum... Jag börjar undra hur jag ska få plats i min nya lägenhet!!!! Jag är nog en samlare i alla fall!!! Vissa gener går nog inte att varken önska eller träna bort! ;) Men i morogn kommer i alla fall Syss o Lillebror hem o då blir det Lax o jordgubbstårta! Tradition även om det typ aldrig e på min faktiska fördelsedag...

Puss o godnatt

Sakta men säkert...

Jag måste bestämma mig hur jag vill ha det o sen se till att det blir så! Med allt! För några år sen var det jätteviktigt för mig med massa spirituella citat o tecken. Carpe Diem tex... jaja carpe diem är gammalt o uttjatat men seriöst!? Fånga dagen! Är det inte det man ska göra? "Denna dagen, ett liv" Farbror Melker ska leva denna dagen som om det var ett helt liv! ... sen blev det inte så bra kanske... salt efter behag. Men om man inte saltar för mycket någon gång så lär man sig inte vad som är för mycket salt! Eller?

Karma då? För några veckor sen blev jag ganska trött på att bli kallad duktig! Seriöst? Så jävla duktig är jag inte, inte mer än alla andra i alla fall! Jag gör mitt bästa, men gör man inte det får man skylla sig själv! Men sen kom jag på att det kanske inte är så fel ändå... för jag tror faktiskt på karma. What goes around, comes around! Så länge jag inte medvetet gör någon illa och så länge jag gör mitt bästa så är det ju det som kommer tillbaka!

Sakta men säkert kommer jag tillbaka till mina små insikter o sakta men säkert är jag på väg till en lite stabilare tillvaro. Jag ska flytta o få borra ner rötterna lite längre än en temporär studentlägenhet jag bott i tre år. Nu ska jag försöka fånga dagen o packa så mycket jag kan så jag slipper ta hela min semester till att jobba. Jag ska njuta av att ha semester, för första gången i hela mitt liv! Carpe Diem!

RSS 2.0