Fork stuck in the raod

Efter så många år är det fortfarande den bästa texten någonsin, Time of your life med Green Day. Inte för att jag har en gaffel i vägen just nu, men det gör ju inte texten mindre fantastisk. Fått över lite bilder från kameran o då blir det ju lite att man fastnar...




Skogen - frihet



Årets första nyckelpiga - hos mamma



Vart jag än ska



De knäppa - De bästa

Kapitel

Vet inte riktigt hur jag ska börja... Jag vet bara kontentan.

Helgen. Mötte en gammal kärlek/besatthet. Det är så härligt att känna att man är totalt över honom. Det var i o för sig ett par år sen, men ändå! Han höll hand med flickvän o skrattade o jag tyckte att jag vet vad jag såg i honom men jag är såååå över det! + att han hade gått upp i vikt =) hihi Ett helt avslutat kapitel!

I lördags hängde jag med M o J hela dagen. Gjorde av med lite mycket pengar, men det var härligt att bara gå omkring bland folk o upptäcka att de faktiskt existerar. Fika! Kvällen fylldes med öl med J o L. Söndagen tillbringades i Stadsparken i solen med L o glass. O det finns ju massor av fina pojkar att titta på!!!!! Vi tog lärdom av den allsmäktige Oprah och kom fram till att säga Ja i stället för Nej. Då får man massa JA-energi in i sitt liv och det är ju alltid bra, det är så vi ska få fart på allt.

Jag tog tag i ett annat kapitel idag. Ångest för att prata med honom, men jag insåg att ett samtal skulle inte ge lika mycket möjligheter till sönderanalysering som ett sms.... så jag ringde. O det var så skönt att få prata o höra rösten. Inga analyser, bara ett jättetrevligt samtal! Glömde nästan bort att jag faktiskt hade ett riktigt ärende =) Ett hinder mindre att ta sig över.


Sen har vi kapitlet som aldrig verkar ge sig... Det var ett halvår sedan jag svarade sist... gjorde det nu i helgen, mest för att höra hur det kommer sig att han är så fantastiskt blåst att han inte ger sig. Inte ens efter att ha blivit ratad i drygt ett år. Det är seriöst som att ha en diskussion med en ihålig betongvägg. (jag skarattar lite för mig själv) Skulle vilja ha en seriös diskussion med honom när han är nykter, skulle vilja förstå vad det är som utspelar sig i hans huvud. Och tro mig, om det är någon som skulle få för sig till en förklaring så skulle den inte passa in i alla fall. Det är faktiskt hysteriskt roligt. Han verkar tro att vi har något kvar. Eller att han låter sina polare tro att det är något kvar. Mitt problem är att jag är så nyfiken! Jag inser att jag aldrig kommer få något svar från honom, men jag vill ju sä gärna veta hur han fungerar, hur han tänker. Hade jag varit honom hade jag raderat numret jag alltid ringer på fyllan, dvs mitt nummer och varje helg. Efter att blivit dissad en gång skulle jag tycka att det var otroligt pinsamt. Men över ett år senare är det ju nästan att psykolog borde kopplas in. Av ren självbevarelsedrift!!!! Jag får väl svara om ett halvår igen o höra om han har någon strålande förklaring då.

Jag tar tag i lite saker som jag pressat framför mig. Små saker, då och då lite större. Det går lättare och lättare och i morgon, förhoppningsvis, ska jag lyckas ta tag i en sak jag har haft dåligt samvete för i veckor. Vi får se.


För perspektivets skull

Jag ligger i soffan med datorn på magen... så vi får se hur bokstavsföljderna blir i alla ord. Jag vet någon som är lite petig med sådana saker =)

Jag skriver inte så mycket. Det är både lite lathet och ett aktivt val. Håller på med sanering av lägenhet, dvs storstädning. Helgen tillbringades till stor del hemma skrubbandes både högt och lågt, över köksskåp, i safferi, diverse avlopp mm. har även slipat trösklar och målat. Jag har träningsverk! Det enda jag inte hunnit med är sovrummet, där datorn egentligen ska stå.... och där det är lättare att slå sig ner och skriva. Dator har inte hittat hem sedan syster m P-vän var här... lathet! Det aktiva valet... jag behöver isolera mig i en trygg värld. Jag behöver springa iväg o jag behöver gömma mig ett tag till. Det är tryggt i min bubbla. Ett tag till...

Förra helgen tillbringade jag i det lilla samhället jag jobbar i tillika det lilla samhället farmor bor i. Det var företagsmässa som jag hängde på både lördag o söndag. Det var helt fantastiskt. Hela jobbet innan, att förbereda mässan, montern, fixa o dona.... Det är saker jag kan o jag är j****t bra på det! InspirerandeJag bodde hos farmor. Jag tror att det är få förunnat att ha en farmor (eller mormor) som man kan umgås med och ha riktigt roligt! Vi fnittrade och rensade i klädkammaren. Finns mycket intressant där!


Jag tror att de senaste veckorna har varit bra för mig. Jag känner mig inte fullt så vilsen längre. Utvecklingssamtal med chefen gick strålande. Talade faktiskt om för honom att jag inte alls tyckte om honom i vintras och att han inte har hanterat sakerna kring min anställning så bra.  Han köpte det. Jag sa också att jag behöver människor omkring mig som är raka, speciellt min chef!! att jag inte klarar av ovishet och att är det några oklarheter så måste jag få veta att så är fallet. .... Det var ett riktigt bra möte och jag har lite idéer om framtiden. Det ska nog bli en rätsida på mig med.

Jag tror jag börjar lista ut varför jag krashade. Jag tog min examen, plöjde två jobb samtidigt för att klara livet utan studiemedel, fick jobb, blev sviken (eller hur man nu ska definiera det psykot gjorde) bortförd upp till sjunde himlen på ett äventyr jag aldrig vill glömma, flyttade, fortsatte flyga, svek av vänner, avslut på något jag inte var bered på till att börja med, förvirrad på jobbet, visste inte vad jag gjorde där, ovishet, magkänsla och svek igen. Mycket jag aldrig varit med om på samma gång, ingen koll på vad jag ville, ingen koll på vart jag ville. Tappar man ALLT på samma gång så blir hålet stort och svart. Därför svävar jag omkring i min bubbla ett tag till.... för perspektivets skull. ...och för att gömma sig är något man måste göra ibland.

För övrigt älskar jag Norges vinnarlåt

Miami Inc rocks

och det finns en plats i skogen även för mig

Perfekt

För ett par år sen, på nollningen, mötte jag en gammal paralellare. Ingen av oss ville bo där vi bodde så varför inte flytta ihop i en bättre lägenhet? Det fick gå som det ville, antingen hade vi hatat varandera, inte brytt oss om varandra eller bli bästa vänner. Jag hittade min själsfrände!

Det finns människor som bara genom att vara i närheten, förstår precis vad man tänker och känner. Inga konstigheter, inga förklaringar. Det låter kanske tråkigt, men det är absolut så långt från sanningen man kan komma! Min helg i Lund var fantastisk! Våren slog ut i full blom och jag fick mig en energikick av en vän som känner mig bättre än det flesta. Ja lyckades klura ut vissa saker som jag tappat bort lite de senaste åren.... Det mest humoristiska var att träffa den andra ov henne =) Hennes pojkvän är precis lika knäpp på precis samma sätt! En blir gla' i själen!








RSS 2.0