Sömnbrist!

Ok innerst inne kanske jag var lite nersvös för att presentera mig framför alla mina nya arbetskamrater, för jag kunde knappt sova i natt. Vaknade flera gånger o tittade på klockan o tänkte att jag hade försovit mig... Det hade jag inte och jag var i tid =) O bra gick det med! En liten småtorr humor där man driver med varandra... hm... känns som om jag känt alla hela mitt liv redan! En annan sak slog mig när jag var där. Män är ofta mer öppna än kvinnor. Män kan skämta mer direkt när man möts medans kvinnor verkar behöva ha lite tid på sig... Alla var jättetrevliga, men alla var inte lika öppna direkt. Antar att det kommer att ge sig med tiden.

Nu sitter jag hemma hos mamma i Linkan. Syss ligger o suckar.... eller gnolar gör hon nu =) Tror att hon behöver prata igen... Sjukt trött är jag o jag ska väl sova...

By the way... När jag flyttade till Öret fick jag en del av en växt av mamma. Denna växt är lite speciell och jag har försökt att vårda den ömt. Den har sakta men säkert tokavlidit de senaste .... typ två åren. Speciellt det senaste halvåret har den mått riktigt dåligt. Efter julen bestämde jag mig för att växten skulle bort, jag skulle rensa bort allt skräp som höll mig kvar i det stadie jag var...

I'm just saying! Don't mock my plant!

Dagen innan helgen innan första dagen

I morgon ska jag till jobbet för att presentera mig för alla på arbetsplatsen. Jag ska ge ett första intryck till 17 personer =) No pressure!

Det ska bli kul dock! Jag undrar vad mer jag kommer att göra. Vet att jag ska vara med på morgonmötet. Det är ju liksom där jag ska presentera mig. Förhoppningsvis få titta runt på kontoret.... Iiiii tänk om jag får reda på vilket skrivbord jag ska ha!!! Eller... oh... prata semester ;) O jag ska få en jobbmailadress!!!  hihi... behöver jag säga att jag längtar efter att få börja jobba? Ska iofs inte jobba i morgon, men jag ska dit! Och fatta vad underbart det är att få ha på sig fina kläder på jobbet i stället för de allra sunkigaste man har. Mitt jobb kommer fortfarande innebära kontakt med människor, men jag behöver inte bädda sängar eller byta blöjor. Missförstå mig inte, det finns en mening med sådana jobb med, men jag har inte pluggat i fyra år för att fortsätta göra det!

I morgon ska jag träffa mina arbetskamrater på mitt första jobb som jag fått för att jag är akademiker!... Tänk vad alla bananskal gjort för mig!

Keep in touch...

Ok... säg att du förlorar mobilen med alla kontaktuppgifter till alla du någonsin har träffat så länge du har funnits på denna planet. PANIK! Jag fick en konstig känsla i magen när jag insåg att jag glömt mobilen hemma när jag skulle till Malin. Kom över känslan, men ändå! Förlora mobilen innebär panik! Hur ska vi kunna kontakta alla vänner? Eller de som man fick numret till för ca fem år sen och inte hört av sig till sen dess. Tänk om man skulle behöva ringa just den personen! Samtidigt lade man oxå ner hitta, eniro o torget + att det troligtvis finns fler sådana sigther. MSN, Google talk och Skype slutar att fungera och alla mina för tillfället tre mailadresser (kommer väl få en till när jag börjar jobba) strejar. Facebook... eh vad finns det mer.... Helgon, Lunarstorm o alla andra nätverk, communities och forum läggs samtidigt ner. DÅ kanske det är dags att känna den där känslan i magen. Förhoppningsvis funkar fortfarande telefonkatalogen. Ni vet den när tjocka bokliknande saken med massa nummer och adresser till personer som till och med står i bokstavsordning... Och förhoppningsvis funkar den fasta telefonen, den nyinköpta mobiltelefonen eller så kan man ju gå till adressen man hittade i telefonkatalogen. Och orkar man inte det.... ja då kanske personen i fråga inte var så viktig att hålla kontakten med.

Med det sagt... Att förlora mobilen är ju fortfanade surt, med tanke på alla bilder och meddelanden man vill spara + att min mobil är så strålande snygg =) O det är jobbigt att söka upp alla adresser! Så förhoppningsvis slutar inte hitta, eniro, torget, hotmail, gmail, studentmail, facebook, fssforum.... eh.... lessmore, lunarstorm, msn, Skype, googletalk mm, att fungera om jag skulle tappa bort min älskade mobil!

Evolution of Dance

Jag måste bara! Apropå tid, den knallar på o vi utvecklas så det är bara att hänga med o dansa!

Evolution of Dance

Så... NU ska jag sova!
Puss o godnatt!


Höjden av lycka =)

Hur tomt känns det inte när man inte har mer än ketshup o mjök i kylen och en påse bär i frysen...? O hur gött är det inte när man sen får följa med i en bil o storhandla mat o fylla kylen och frysen så man utan problem kan äta i en månad!!! Just nu är det faktiskt höjden av lycka! Efter att ha levt på se sista slantarna en vecka o snålat o så har man ett fullt kylskåp!!!

Sen såhär när man är fördigutbildad och fått ett jobb så är det ju klart att man funderar på att skola om sig! Jag tror att jag ska bli målare! Eller snickare....  Ok pappa du behöver inte oroa dig ;) Men jag hjälper ju Malin o Staffan att renovera sin lägenhet o idag för första gången i mitt liv sattes en slipmaskin i handen på mig!!! Skitkul!!! Alla överlevde!! även om det bara var skåpsluckor så verkar det ju inte så svårt att använda en såndär =) O köket kommer att bli så fint! Från att ha gått från diarrebrunt o tre olika nyanser av grönt till vitt o ljust. Man ser det växa fram o det är jättekul! Sen att alla är smått galna gör ju saken ännu bättre.

Ska ta en dusch tror jag. Har grönt slipdamm o målarfärg lite överallt =) Sen sova! Det gäller att njuta av att kunna sova ut på vardagarna nu, för på måndag börjar mitt nya liv som banksäljare...

Tokstädat!

Ännu en fest till ända... eller de flesta är väl fortfarande i full gång på Björnis eller Kåren, men en annan ska ju jobba sitt sista pass på sitt extraknäck i morgon. (kommer faktiskt att kännas tomt! har ju jobbat där i två och ett halvt år!!) Men jag hade brudarna här i kväll i alla fall! 25 kvm och 8 tjejer.... =) Sabbi höll tal till Jen och alla grät. Men det är inte hej då, det är ha det bra, vi ses blondie!

Men nu är det ju såhär att är man arbetslös och inte har så mycket att göra, så gör man inte heller det man bör göra. Detta har resulterat i att min lägenhet har varit lite.... eh... sunkig. Skitäcklig faktiskt!  Så för att folk skulle kunna komma innanför dörren så har jag städat idag! O vad jag har städat! Lägenheten har nog aldrig varit så ren i alla vrår samtidigt! Det är så skönt! Jag kan faktiskt gå o lägga mig utan att känna att jag borde ha gjort mer idag.

Jag är trött... ska nog gå o lägga mig!

                                                   Kom precis på att jag borde ha ringt Iden o talat om att jag inte skulle komma på deras inflyttningsfest idag....



 

bon voyage Jen! C ya!

Snart framme vid nästa kapitel

Vilken dag jag hade igår! Åkte till mitt NYA JOBB o skrev på papper och pratade om jobbet och kontoret. Min chef är såååå trevlig! Sen gick jag ut och åt med farmor, en för-förfest =) Hem o vände o sen iväg till mina tjejer!

Jag skattar meg verkligen lycklig att jag fått lära känna detta absolut galna gäng! Vi är så olika hela bunten, olika smak i musik, till viss del olika klädsmak. Olika åsikter om mycket och åsikter det har vi alla i överflöd =) Men hur skönt är det inte att få vara just så galen och tycka precis som man tycker och fortfarande ha strålande kul tillsammans?! Nu är det ju dock såhär att detta ljuva liv, där vi inte har haft så mycket att göra förutom att umgås med varandra börjar ta större och större kliv mot ett slut. Vi ska ut på nya äventyr! Det är ju inte bara jag som är färdigpluggad och det är ju liksom därför vi har kunnat umgås så mycket som vi har de senaste veckorna. De största skillnaderna är att Lindh drar och jag ska börja jobba "på riktigt". I går fick vi dock en brakfest som hette duga! Eller fick o fick... Vi släppte loss som fan! Vi hade en knasonsdag med massa alkohol =) Något som kommer vara ett minne blott från och med nu. Onsdagar har torsdagar direkt efter sig... o då ska man jobba ;)

Snart är jag där! Jag är snart framme vid nästa kapitel! Det kapitel där jag ska försöka vara vuxen. Jag ska jobba och tjäna pengar. Jag ska åka till jobbet varje vardagmorgon. Jag jobbar inte till kl 22 o hur fantastiskt skönt är inte det?!? Jag jobbar inte helger! Kan inte beskriva hur skönt det är att veta att jag är ledig varje helg!!! VARJE HELG! Och hittar jag snart en lägenhet som ligger lite mer centralt och i närheten av en av stationerna så vore det ju toppen! Vore det en 2:a med ett riktigt kök, klädkammare och balkong ;) så kan jag nog inte önska mig något mer i år...

                           My girls!


Swedbanks nyaste medarbetare!!!

Tralalalalalalalalala!!! Fick jobbet som banksäljare i Kumla! Ska dit i morgon för att snacka lite. Sjukt nervös faktiskt!!! Snacka lön! Har aldrig gjort det förut och det spelar ingen roll hur mycket man läser på statistik, vet inte riktigt hur mycket man ska gå på i alla fall. Min nya chef verkar jättetrevlig, men vad gör det om jag är nervös!?!?

Nu är det bara det här med att få tummen ur till allt annat. Har liksom sunkat ihop de senaste veckorna. Gör allt och ingenting. Väntar på inspiration till de sakerna som jag faktiskt bör göra som att skriva klart årsrapporten för min post i FSS, söka lägenhet... STÄDA!!! Jag behöver mycket att göra för att jag ska hitta orken att göra det lilla. Men varför bryr jag mig om det nu!?!? JAG HAR FÅTT JOBB!!!! Det är så fantastiskt skönt att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen! JAG HAR JOBB JAG HAR JOBB JAG HAR JOBB!!!!!


....jag har jobb...

Kom ihåg att kopiera!!!

FAN! Jag har suttit o skrivit ett långt inlägg o publiceringen går inte igenom! Får väl komma ihåg att kopiera innan jag trycker på några knappar nästa gång!

Är lite disträ! Den här veckan kommer jag få reda på om jag får jobb eller inte. Kan inte koncentrera mig på något som kräver tankeverksamhet, att skriva det här är nog det enda jag klarar av just nu. Mobilen ligger brevid mig och så fort det ringer hoppar jag högt. Det är bara måndag! MÅNDAG! tänk då hur jag kommer att vara på fredag!

Det var skönt med helg! Liksom ingen som ringer från banken då =) Jobbade fredag, lördag, Angel fyllde 25 i lördags o så handboll Lindesberg-Hammarby i går! Vi tackar Pär för de biljetterna!!!! Hammarby fick tokspö, vilket inte hör till vanligheterna med tanke på att de leder elitserien! Och Angelikas fest var sååå kul! För en gång skull var det inte bara vi 6 brudar! I love my girls, men med lite pojkvänner o bror så blandas hysterin upp med lite testoseron. Galen fest, men ändå annorlunda än vad det brukar!

Mitt i allt försöker nog alla ignorera det faktum att Lindh drar! Fröken-löken herself är väl mitt uppe i att åka, men vi andra som är kvar känner nog en liten smärta i magen! Det är ju hur många som helst som redan har flyttat o vi har överlevt, men vem bryr sig om det just nu? Just nu är det Blondie som drar, yrvädret som man träffar varje dag och som gör att det har varit helt ok att vara arbetslös de senaste veckorna! Vi ska väl dra nu, Lindh o Jenka... ska till Malin o titta på när hon målar =) För vem orkar fylla dagen med två aktiviteter? Jag ska ju faktiskt jobba ikväll ;)

Mellan pausmusik o nästa kapitel

I ca ett halvår har jag tänkt att jag ska dra igån min egen blogg o i en månad har jag funderat på vad bloggen ska heta... bekymmer javisst! Nu satte jag mig ner o bara skrev massa förslag o tillslut lyckades ett av dem komma igenom. Men seriöst? Tempus? Det passar i och för sig mig mer än jag kanske är villig att erkänna, men jag är ganska farsinerad av tiden. Min gammelmoster kläckte för ett tag sen kommentaren "Vart tog åren vägen? Vad snabbt det har gått!" Hon är 88 år med ett par veckor kvar till 89! Jag tror att hon alltid har levt i nuet o jag tror att jag måste lära mig det med, för jag vill ha hunnit med lika mycket som hon har när jag är 88 och undrar var åren tog vägen.

Så vad gör jag då med min tid? Just nu känns det som om jag är mitt i mellan. "Vadå mitt i mellan?" Jo mitt i mellan allt! Sen jag jag blev klar med mina studier har jag sökt jobb, jobbat på ett jobb som är låååångt ifrån min utbildning, jobbat på ett annat jobb som är närmare min utbildning men inte riktigt där. Haft en... "fling"... med någon som inte riktigt var det jag ville ha, men som funkade under tiden. Bott i min studentlägenhet, även fast jag inte vill längre och började flyttpacka i somras. Även om allt detta har funkat o har varit ganska trevligt ,så har det varit pausmusik. Det man lystnar på medans man väntar på att det ska börja igen. Men nu jobbar jag inte så mycket på något av mina jobb, jag väntar istället på svar om ett "riktigt" jobb. Min "fling" är avslutad, men jag har inget nytt kul. Jag är typ aldrig hemma så jag bor knappt i min lägenhet heller, det är bara platsen jag sover på. Jag väntar helt enkelt. Jag väntar på att nästa kapitel ska börja. Det med jobb, ny lägenhet och mer än en liten fling.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0