Kosmetika

De flesta butiker man går in i är ju väl genomtänkta. Inredningen passar det som säljs. Riktar sig butiken till lite yngre personer är det lite gladare färger o ofta ganska fullproppat med det som ska säljas. Satt i en fåtölj o väntade i en butik som säljer underkläder. Alla trosor och BHar var andingen svarta eller vita, luftig o ljus inredning. Lutade mig tillbaka i min fåtölj o tittade upp i taket... Inte lika fint. Man såg upp bland alla ventilationsrör och ledningar o det var grått o skitigt. Man kunde se vart de hade missat med målarfärg... jag undrar vad väggarna är gjorda av... Fint må det vara i butikerna, men det är bara kosmetika!

Det var härligt att få gå på stan dock!!! Har varken orkat eller haft tid att göra det på ett tag. Massa fina toppar har jag införskaffat o lite annat smått o gott. Men jag njöt mest att fö göra något annat än att jobba eller att sitta på ett tåg kors o tvärs genom Sverige såhär en fredagseftermiddag.

Nu ska jag ju iofs ta mig genom Sverige i morgon. Onnie m polare ska ha fest. Eller fest o fest.... det kommer vara som att gå ut på krogen. 90 pers kommer! 90!! Håll i hatten säger jag bara!

Håll i hatten!

Full fart i Linkan

Jag kan säga att jag längtar till söndag!!! Jag ska sova ut o absolut inte ställa någon väckarklocka!!! Har inte fått göra så någon helg sen jag började jobba... alltid något att göra! Förra veckan var det årsmöte o igår slutade jag tidigt o åkte till Linköping direkt (efter te o macka hos farmor förstås =)) Träffade Iden o mitt lilla gudtroll på kvällen o Jennie o Anders såklart! Albin e så bedårande o han bara växer o växer! tur e väl det! O i morse fick jag ju inte sova, jag drog iväg till Jonas o vi plockade med broschyr till FSS fram till kl 14, sen till mormor o morfar o nu äntlign får jag sunka lite!!!! I morgon ska jag träffa Linda o Bella o sen ska jag till Kumla o träffa ännu mera släkt. SEN SKA JAG SOVA UT!!!!! Det ska bli så skönt!!!! o jag ska städa o tvätta o laga mat i lugn o ro o kanske köpa lite tulpaner o låtsas som att det är vår! JAG LÄNGTAR!

Men broschyren blev bra i alla fall! Jonas o jag vi är ju så duktiga! ;)
För övrigt så e det svårt att skriva på det här tangentbordet och det är alldeles för lågt!

Pöss o Glad Påsk!

Vice

Jupp, då var det avklarat då! Svenska Speciallägers årsmöte 2008. O helt plötsligt var man vice ordförande. Det hade jag verkligen inte planerat! Men men, det är bara att tuta o köra helt enkelt. Jag har i alla fall haft ångest inför lördagen o mötet. Inte för att det var något speciellt som skulle hända, mer att det var jag som var ansvarig för det och jag hade verkligen ingen lust eller energi att komma ihåg att hämta nycklar, fixa med mat och försöka få ihop något mer att göra under dagen. Det löste sig, men jag är såååå glad att det är förbi för den här gången!! Kul att träffa packet var det ju =)

I morgon bär det av till jobbet för vecka tre! TRE!!!! Jag har redan jobbat i två veckor!!!!! Men jag är lite frustrerad... Jag vill alltid lära mig allt på en gång och kommer jag inte in i arbetet jag ska göra direkt så blir jag irriterad. Jag förstår det mesta med kassan nu, men det är så få som kommer till "Övriga ärenden" där jag egentligen ska jobba så det går så långsamt att lära sig vad man kan få göra där. Det stör mig, för det känns som om jag bara sitter av tid. Det gör jag ju inte, gör ju mina utbildningar när det är för lungt, men jag är i alla fall frustrerad! Jag hoppas det kan bli lite mer att göra nu i veckan och att jag kanske kan få stå i kassan mer så jag verkligen kommer in i det så jag känner att jag i alla fall kan en sak på jobbet!

Överraskning i Stockholm

Pappa fyllde 60 i lördags och trodde att han skulle få fira sin dag utan sina barn... Haha minen han hade när Syss o jag stod utanför dörren var oslagbar!!!! Det var riktigt roligt! O nu har vi fått träffa alla Helenes barn med =) Om inte förra veckans alla nya intryck räckte till och blev över så var det massa nytt i helgen med!

JAG ÄR SÅÅÅÅÅ TRÖTT!!!!!!!

Håller på att försöka fixa lite i min lilla lägenhet. Förra veckans energi gick åt till att lära mig nytt på jobbet och ta mig till och från jobbet. Fanns inte energi till att hålla reda på post, kläder och mötesanteckningar, så det är det jag gör nu... eller jag tar en sak i taget och hoppas på att jag orkar bädda med nya lakan innan jag måste sova. Tvätten är i full gång och jag ska försöka äta lite. Jag har längtat så efter att få börja jobba, nu längtar jag om möjligt ännu mer tills att jag inte är sjukt trött efter jobbet. Det är ju egentligen ingen fara, men när man har lite andra saker att göra som att leta lägenhet och ordna med årsmöte så är det lite jobbigt att vara så trött när man kommer hem!

Men det löser sig! Det gör det alltid! Om en vecka är årsmötet över o då kanske jag kan släppa föreningen en vecka eller så. O får jag lägenheten som jag ska titta på nästa vecka (vilket inte är så troligt med tanke på att jag står på plats 9) så kanske jag kan fokusera på att packa o städa o rensa... Sen.... efter det.... ja då har jag väl ett nytt projekt =)

Marknadsföring!

Jag blev glatt överraskad när Örebro Universitet gjorde reklam på TV! De har äntligen fattat! Det funkar inte att bara hoppas på att blivande studenter bara ska fatta av sig själva att man kan läsa i Örebro, man måste visa att man finns och man måste synas. Därför blev jag glad när de har tagit tag i den biten. Kanske sker förändringar i rätt riktning så att Universitetet faktiskt kan nå de mål de sätter upp! HOPPAS!

För övrigt så är det såååå underbart att jobba! Jag är helt slut och orkar knappt tänka. I går morse satte jag på varmvattnet i duschen i stället för att stänga av den... Lite bättre idag än jag var igår. Fick lite sovmorgon eftersom jag skulle på träff med alla nyanställda, här i Örebro och visst det var ju massa nytt att lära sig även idag, men det är inte så extremt detaljerade saker som vilka koder olika insättningar och uttag har...

Jag är trött, men jag får äntligen jobba med något jag vill jobba med!

Dag 1

Dag ett avklarad och en rivstart med ett långpass. Trött, mycket information o många kunder! Men det är sååå kul! Eller jag har egentligen inte gjort någonting har mest stått o tittat på hur man gör i kassan, men jag tror jag fattar hur man gör insättningar och uttag. O alla är så trevliga! JAg fick till och med en kram i morse =) Blev lite ställd, men jag verkar i alla fall vara efterlängtad haha!

Var hemma i helgen! Syss fyllde år i tordags det blev lite firande av i lördags o lite mat o öl med packet hemmifrån! Gött var det att vara hemma lite i alla fall!

Nu ska jag väl gå o lägga mig så jag orkar med dagen i morgon med :P
Puss o Godnatt

RSS 2.0