Extra snygg!

Isikter om hur man ska takla olika situationer kommer på bananskal. Jag har otroligt svårt att ta mig upp! Det som är jobbigt just nu är att jag inte vet varför jag är nere. Jag bara har den där malande känslan i magen och spänningen i vaderna (???) Jag är inte på humör för ngt alls, jag vill helst bara sova! Ids inte ens sätta på datorn på kvällen. Det som får mig att gå upp på morgonen är att jag vet att när dagen är slut är jag en dag närmare fredag och Lund!

Så sitter man o småsnackar med my girl Jo, Lisa har presis frågat om jag ska med på Tillsammans till Valborg, tydligen som festivalborg fast i lugnare tappning och Jo tyckte det var en bra idé och samtidigt insåg jag att det är precis vad jag behöver!!! Jag behöver komma ut, jag behöver ta mig utanför dessa väggar och jag behöver piffa!! Jag behöver känna mig extra snygg!!! Det kanske hjälper för en kväll i alla fall....


Alias

The serpent knows,
When the curtain falls,
In denials blindfold,
It greets another day

Don't believe the mask
It attempts to lie,
The perfect ten,
When reality caves in

Don't tell me,
Tell my ghost,
Cause I blame him
For all I don't want to know

I found secrets about life untold

Life's wrapped in a riddle,
Easier said than done,
Hate to play the victim,
Rather run and hide.

Don't believe the mask
It attempts to lie,
The perfect ten,
When reality caves in

Don't tell me,
Tell my ghost,
Cause I blame him
For all I don't want to know

I found secrets about life untold,
Let them take me far away

Call back in place,
It easier to cope behind the curtain,
Wipe the worries away
No thought about consequence

Don't believe the mask
It attempts to lie,
The perfect ten,
When reality caves in

Don't tell me,
Tell my ghost,
Cause I blame him
For all I don't want to know

I found secrets about life untold,
Let them take me far away
                                                             

InFlames


Glad Påsk!

Solen stålar, radion skrålar, jag är på bra humör (jag ska gå ut snart jag lovar). Var ute med mamma igår, åt lunch i trädgårdsföreningen, åt glass o drack kaffe i solen. Sen Ikanohuset... Mamma skarattade lite, det är inte svårt att göra mig på lite bättre humör! Gjorde av med mycket pengar!!! Men man måste ju passa på när man ändå ska få åka bil hem!! Ska göra av med lite till hade jag tänkt, Tannefors ska få förse mig med lite krukor o kanske ett par växter som tål att inte bli vattnade så mycket. O jord som jag kan så mina frön i. (Förstår inte riktig vad jag tänkte när jag köpte frön, jag är ju inte direkt den på detta klot med de mest gröna fingrarna...!!)

Det är bara vår en gång om året och nu när man har fast jobb slippen man ha vårångest! Så det är bara att njuta!



Mumma i solen!



Såhär såg buskarna utanför ut igår



Glad Påsk!!

90 år och fullt ös

Min lilla gammelmoster fyllde 90 igår! Tänk att ha levt i 90 år och fyllt alla dagar med någonting sen dess. Tänk också att på ditt 90 års kalas så kommer det 30 av dina närmsa och mest friska vänner. Tänk också att några av dem har tagit en dagstripp från Malmö till Linköping endast för att fira din födelsedag. Hur fantastiskt är inte det!?! Det var en bra dag! Det var så roligt att se denn lilla tant med alla dessa människor, så omtyckt. Riktiga vänner. En sak slog mig faktiskt, jag tror inte att detta rummet var fyllt av gamla dispyter och intriger. Att männikor aldrig växer upp och har mogna förhållanden med sina respektive och sina vänner det har jag fattat länge, men jag tror verkligen inte att A-M har haft massa skitsnack bakom ryggen. Hon är så respektingivande bara genom att vara den hon är. Jag är faktiskt imponerad!

Det har varit fanktastiskt väder dessa dagar o alla bloggar är fyllda med solbilder och vårkänslor... jag önskar jag kunde komma med det samma. De senaste två veckorna har vag varit helt orkeslös, varit nere och oispirerad. Det jobbig är att jag har inte kunnat sätta fingret på varför. Kom på i natt att det kan vara pga pollen, så jag togen tablett i morse och jag har varit lite bättre idag. Är det inte det så vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Hade möte med The boss i torsdags innan jag satte mig på tåget hem. Får vara kvar på jobbet och jag borde pusta ut med ett lyckligt glädjeskutt.... men vm fan orkar bry sig? Det som faktiskt har piggat upp mig denna helg är att åka bil genom staden, min älskade hemstad, mitt Linköping. Solen stod lågt o Onnie o jag åkte till Signalen efter att vi lämnat av A-M o mormor o morfar. Jag ville åka mer och jag ville gå omkring på ICA hur länge som helst. Borta bra men hemma är fan bäst! Längtar till nästa torsdag när jag får åka hem igen!

RSS 2.0